TOD ''EUROSPİNE MODÜL 4,5,6 KURSLARI 2024''

 

Değerli meslekdaşlarım,


Değerli meslekdaşlarım, Türk Omurga Derneğinin yaklaşık 2015 yılından beri devam eden ve EUROSPINE (Spine Society of Europe) ile akredite olan “Temel Diploma Modülleri” ni bu sene format değiştirerek yeniden gerçekleştiriyoruz. Pandeminin getirdiği sanal toplantı alışkanlığı her ne kadar yüz yüze eğitimin yerine geçmese de yerini yavaş yavaş eski tip toplantılara bırakmaktadır. Ancak bu alışkanlığın getirdiği e-learning formatı eğitimsel faaliyetleri içinde zaman ve mekan avantajı sunan başka bir boyuta getirmiştir. Hibrid toplantı kavramı, içeriği yoğun olan kurslarda eğitimin interaktif parçasını ön plana çıkaran daha kullanışlı bir formattır. Bu tarz hibrid toplantılarda, katılımcı konsantrasyonunun yoğun olması gereken ezber-yüklü sunumları web üzerinden izleyebilmekte ve sunumun gerekli parçalarını tekrar ederek kafasında daha az soru ile sunumun içeriğini alabilmektedir. Bu sene yapacağımız hibrid toplantıda 70 (6 modül için ) adet elektronik öğrenme dersi sizlere sunulmaktadır. Bununla birlikte “tutor” lar tarafından yönetilecek küçük masa toplatılarıyla birçok yapılandırılmış olguyu toplantının yüz-yüze kısmında sunacağız. Bununla birlikte tüm mödüller içine dağıtılmış dört adet “atölye” oturumu olacak. 

Kursumuzun genel formatı ile ilgili kısaca bilgi vermek gerekirse; bu eğitim faaliyeti temelde 6 modülden oluşmaktadır. Altı modül genellikle iki toplantı şeklinde her yıl yapılmaktadır. Altı modülü aynı yıl içinde tamamlama zorunluluğu yoktur. Eski modüllerden eksikleri olanlar yeni formattaki modülleri alarak eksiklerini tamamlayabilirler. Bu pozisyondaki katılımcıların geçen sene müfredatımıza eklenen 6. Modülü’de tamamlamaları gerekmektedir. Altı modülü tamamlayan katılımcıların isimleri Eurospine sekretaryasına iletilmektedir. Bu aşamadan sonra katılımcılar Eurospine ile iletişime geçerek diplomalarını alabilirler. Omurga hastalıkları ile uğraşan herhangi bir sağlık sunucusu bu programa katılabilir. Asistanlığın son yılındaki “uzmanlık öğrencilerinden” başlayarak uzmanlığının herhangi bir yılında olan hekimler öğrenmek ya da bilgilerini güncellemek için Diploma Modüllerinden faydalanabilirler. 

Bu yeni formatı ile içeriği daha geniş daha interaktif ve dolayısıyla daha fazla öğreten bir kurs sunacağımıza inanıyorum. Kursların yine her türlü lojistiğin daha iyi sağlandığı İstanbul’da gerçekleştirileceğini belirtmek isterim. İlk kurs için 2024 Ocağında İstanbul’da buluşmak dileğiyle…

 

Prof. Dr. Esat Kıter 

Kurs Koordinatörü 

Türk Omurga Derneği Başkanı

 

Prof. Dr. Ferhat Harman 

Kurs Koordinatörü 

Kurs sekreteri

KONTENJAN DOLMUŞTUR

KONAKLAMA İÇİN TIKLAYINIZ (CLICK TO ACCOMODATİON)

BROŞÜR VE PROGRAM İÇİN TIKLAYINIZ (CLICK FOR THE BROCHURE)

YÜZ YÜZE PROGRAM İÇİN TIKLAYINIZ (CLICK TO PROGRAM)

Tod ''Eurospine Modül 4,5,6 Kursları 2024''
Konu:TOD ''Eurospine Modül 4,5,6 Kursları 2024''
Haber Eklenme Tarihi:15 Kasım 2023 Çarşamba Yayında geçen süre:5 ay önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız