EUROSPİNE MODÜL KURSLARI 2021

Sevgili Omurgacılar,

2015 yılından beri süregelen ve Türk Omurga Derneği’nin oluşturduğu müfredatla içeriği belirlenmiş ve derneğimizin en temel eğitim faaliyetlerinden birisi olan diploma modüllerinin sonuncusuna hepiniz davetlisiniz. Bu yılki modüllerin ikinci toplantısı olan modül 4-5, 5-6 Şubat 2022 tarihinde İstanbul /Bahçeşehir Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek. 

Kursumuzun formatı ile ilgili kısaca bilgi vermek gerekirse; bu eğitim faaliyeti temelde 5 modülden oluşmaktadır. Beş modül genellikle iki toplantı şeklinde her yıl yapılmaktadır. Beş modülü aynı yıl içinde tamamlama zorunluluğu yoktur. Beş modülü tamamlayan katılımcıların isimleri Eurospine sekretaryasına iletilmektedir. Bu aşamadan sonra katılımcılar Eurospine ile iletişime geçerek diplomalarını alabilirler. Omurga hastalıkları ile uğraşan herhangi bir sağlık sunucusu bu programa katılabilir. Asistanlığın son yılındaki “uzmanlık öğrencilerinden” başlayarak uzmanlığının herhangi bir yılında olan hekimler öğrenmek ya da bilgilerini güncellemek için Diploma Modüllerinden faydalanabilirler. Katılımcılar TOD tarafından düzenlenen bu eğitim kursları ile Avrupa’da düzenlenen eşdeğerlerine oranla çok daha uygun bir maliyetle, anadilde eğitim alma şansına sahip olacaklardır.

Bu toplantıların yüz yüze yapılacağını belirtmek isteriz. Hepimizin bildiği gibi son iki yılın getirdiği değişik düzen, eğitim faaliyetlerini de fazlasıyla etkiledi. 2020 yılı içindeki Temel Diploma Modüllerini gerçekleştiremedik. Bu yılın toplantısını, salgının getirdiği önlemlerin alınması şartı ile klasik yöntemle yapacağız. Ümit ediyoruz eskisi kadar doyurucu ve bilimsel seviyesi yüksek bir toplantı olur. Eskisinden farklı olarak Kadir Kotil hocamızın yokluğunu derinden hissedeceğimizin farkındayız. Kendisi koşulsuz olarak, tüm samimiyetiyle TOD’un eğitim modüllerine destek veren çok değerli bir eğitmendi. Ruhu Şad olsun. Onu şimdiden özlüyoruz. Onun anısını da yaşatmak ümidiyle İstanbul’da buluşmak üzere.

 

Prof. Dr. Erdal Coşkun                                                 Prof. Dr. Esat Kıter

Kurs Koordinatörü                                                        Kurs Koordinatörü

TOD başkanı   

 

Toplantı Yeri: Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sahrayı Cedit, Batman Sk. No:66, 34734 Kadıköy/İstanbul

Eurospine Modül Kursları 2021
Konu:Eurospine Modül Kursları 2021
Haber Eklenme Tarihi:27 Eylül 2021 Pazartesi Yayında geçen süre:3 yıl önce
  • Paylaş:
Yorum Yazmak için tıklayınız